Populärt: Mat Drinkar Vegetariskt Alla recept Höstmat Vintips till middagen

Vitmögelost med granatäpplesirap

13 feb, 2014
AvRedaktionen
Vitmögelost med granatäpplesirap.
Neufchâtel är en hjärtformad vitmögelost, men du kan även använda annan favoritost. Sirapen kan du göra tidigare på dagen och låta stå i rumstemperatur och värma försiktigt före servering.
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons

2–4 portioner

Tid: 15 minuter

Du behöver:

1 Neufchâtel (hjärtformad vitmögelost)

1 dl granatäppeldryck

1 dl strösocker

1/4 granatäpple

Gör så här:

Häll juicen och sockret i en kastrull och låt det koka utan lock i ca 8–10 minuter till en simmig lag. Kläm i kärnorna från granatäpplet. Låt svalna 5 minuter innan du skedar lite över osten.

Vitmögelost med granatäpplesirap.
Vitmögelost med granatäpplesirap.

Av: Liselotte Forslin
Foto: Ulrika Ekblom
Assistent: Kerstin Danielsson

Få det bästa av ELLEs värld - anmäl dig till våra nyhetsbrev

Vi handplockar vårt bästa innehåll åt dig med maxad inspiration och de senaste trenderna. Utöver det får du ta del av exklusiva erbjudanden, tävlingar och inbjudningar till olika event. Fyll bara i dina uppgifter här så sköter vi resten! ♥

Annons