Populärt: Mat Drinkar Vegetariskt Alla recept Höstmat Vintips till middagen

Paloma med koriander

08 jul, 2017
AvRedaktionen
Paloma med koriander.
Paloma är en populär drink från Mexiko med tequila, grapefrukt och lime. Genom att låta korianderfrön dra i tequilan får den en härlig citruston.
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons

1 person

Du behöver:

4 cl koriandertequila

¾ dl färskpressad blodgrapejuice

2 msk limesaft

2 msk agavesirap

mineralvatten

Till dekoration:

skivad blodgrape

Koriandertequila:

2 ½ dl ljus tequila

1 msk korianderfrön

Gör så här:

Krossa korianderfröna lätt, lägg dem i en glasburk och fyll på med tequila. Sätt på ett lock och låt dra i ett dygn. Sila blandningen.

Häll koriandertequila, blod grapejuice, limesaft och agavesirap i en shaker och skaka om ordentligt. Fyll upp ett glas med is och lägg ner blodgrapeskivor. Häll upp drinken i glaset och fyll upp med mineralvatten.

Paloma med koriander.
Paloma med koriander.

Recept & styling: Ylva Porsklev
Foto: Emma Eriksson

Få det bästa av ELLEs värld - anmäl dig till våra nyhetsbrev

Vi handplockar vårt bästa innehåll åt dig med maxad inspiration och de senaste trenderna. Utöver det får du ta del av exklusiva erbjudanden, tävlingar och inbjudningar till olika event. Fyll bara i dina uppgifter här så sköter vi resten! ♥

Annons