Parmaknyten på grönsaksbädd
Ingredienser
150 g sockerärtor
150 g haricots verts
70 g babyspenat
2 st avokado
burk gröna oliver
3 msk olivolja
1 msk vit balsamvinäger
salt & peppar
några dillkvistar
8 skivor parmaskinka
120 g chèvre
1 dl crème fraiche
några gräslöksstrån
Tillagning
Koka sockerärtor och haricots verts, skölj dem i kallt vatten. Lägg babyspenat, sockerärtor och haricots verts på fyra tallrikar eller ett större serveringsfat. Dela avokadorna och skär dem i skivor. Lägg dem på salladen och strö över oliverna. Ringla över olivolja och vinäger och salta och peppra. Fördela dillen och dekorera eventuellt med ätliga blommor. Lägg ut skinkskivorna på en bricka. Mosa chèvren och blanda med crème fraîche. Smaka av med salt och peppar. Fördela fyllningen på skinkskivorna och vik ihop till ett litet paket. Knyt ihop med ett gräslöksstrå och placera paketen på salladen.