Populärt: Mat Drinkar Vegetariskt Alla recept Höstmat Vintips till middagen

Parmaskinka med melon och färsk aprikos

13 jan, 2013
AvSofie Nyblin
Parmaskinka med melon och färsk aprikos är både vackert och smakfullt! Skär melonen i tärningar och aprikoserna i kvartar. Trä upp på spett tillsammans med en skinkskiva. Ringla över honung och balsamicosirap.
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons
Parmaskinka med melon och färsk aprikos.
Parmaskinka med melon och färsk aprikos.

Tid: 10 minuter

Du behöver:

1/2 cantaloupemelon

4 färska aprikoser (alternativt nektariner eller plommon)

16 skivor riktigt god parmaskinka

flytande honungbalsamicosirap

grillspett i trä

Gör så här:

Skär melonen i tärningar och aprikoserna i kvartar. Trä upp på spett tillsammans med en skinkskiva. Ringla över honung och balsamicosirap.

Annons