Populärt: Mat Drinkar Vegetariskt Alla recept Höstmat Vintips till middagen

Parmesanpanerade kotlettracks med salvia

01 sep, 2014
AvRebecca Wictor
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons
kotlettracks

Italienskinspirerade racks med ett täcke av god parmesanost. En favorit!

4 personer

Tid: 30 minuter

Ingredienser:

4–8 kotlettracks eller fläskkotletter

smör

salt och peppar

1 dl ströbröd

1 dl finriven, färsk parmesanost

några salviakvistar

 

Stek racksen i smör cirka 5 minuter på varje sida, salta och peppra. Häll upp ströbrödet i en vid skål och blanda med parmesanosten. Vänd de stekta racksen i ströbrödet runt om och stek dem ytterligare någon minut i smör tillsammans med några salviakvistar tills de fått en fin gyllene färg.

Tips! Servera med en frisk blandad grön sallad med citronvinägrette och riven parmesan.

 

Annons