Populärt: Mat Drinkar Vegetariskt Alla recept Höstmat Vintips till middagen

Pasta verde med räkor, dill och citron

13 nov, 2018
AvRedaktionen
Pasta verde med räkor, dill och citron.
Räkor trivs med dill, citron och crème fraiche. Lägg till pasta så har du en ny favoriträtt! Garnera med räkor, hackad lök och dill.
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons

4 personer

Ingredienser:

250 g pasta

1/2 kruka dill

1 1/2 dl crème fraiche

1/2 citron, rivet skal och saft

salt

nymald svartpeppar

250 g räkor

2 salladslökar

1 rödlök, hackad

Gör så här:

  1. Finhacka dillen, vänd ner den i crème fraichen och smaka av med rivet skal och saft från citronen samt salt och peppar.
  2. Skala räkorna.
  3. Koka pastan och häll av vattnet.
  4. Strimla salladslöken och vänd ner den och pastan i dressingen.
  5. Garnera med räkor, hackad lök och mer dill.
Pasta verde med räkor, dill och citron.
Pasta verde med räkor, dill och citron.

Av: Julie Hey
Foto: Betina Hastoft

Få det bästa av ELLEs värld - anmäl dig till våra nyhetsbrev

Vi handplockar vårt bästa innehåll åt dig med maxad inspiration och de senaste trenderna. Utöver det får du ta del av exklusiva erbjudanden, tävlingar och inbjudningar till olika event. Fyll bara i dina uppgifter här så sköter vi resten! ♥

Annons