Populärt: Mat Drinkar Vegetariskt Bakning Alla recept Vintips till middagen

Pepparkaksgifflar med ädelost och fikonmarmelad

16 dec, 2016
AvRedaktionen
Pepparkaksgifflar med ädelost och fikonmarmelad.
Supersnabbt tilltugg som passar perfekt till glöggminglet eller julfesten. Allt du behöver är gifflar med pepparkakssmak, valfri ädelost och fikonmarmelad.
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons

Ca 20 st

Du behöver:

1 pkt Pågen Gifflar pepparkaka

100 g valfri ädelost av hög kvalitet

0.5 dl fikonmarmelad

Färska rosmarinkvistar

Gör så här:

1. Skär varje giffel på mitten på längden.

2. Lägg de halva gifflarna med den skurna sidan neråt.

3. Skär en liten bit ädelost och lägg på varje

Pepparkaksgifflar med ädelost och fikonmarmelad. Recept och foto: Pågen
Pepparkaksgifflar med ädelost och fikonmarmelad. Recept och foto: Pågen

Anmäl dig till ELLE's nyhetsbrev

Få det bästa och senaste från ELLEs värld direkt i din inbox – anmäl dig något av – eller alla – våra nyhetsbrev! Bocka i ditt val och ange din mejladress så får du nästa utskick i din inbox. Utöver veckans utvalda artiklar får du dessutom ta del av exklusiva erbjudanden, tävlingar, inbjudningar till VIP-shoppingkvällar och olika event. Välkommen!

Annons