Per Morberg gör comeback i rutan
”Vad blir det för mat” spelas in hemma på Per Morbergs gård i Sörmland och precis som tidigare säsonger får vi se skymtar av hans stora familj och de gäster han bjuder in. Husmanskost blandas med internationella influenser, vilket resulterar i fantastiska smakupplevelser.
– Per är en skönt temperamentsfull karaktär som gör matlagning till show, det är glöd rakt genom. Han är mycket varmt välkommen tillbaka, säger Marit Danielsson, kanalchef Sjuan.
Innan Per blev skådespelare arbetade han som kock på bland annat Operakällaren och Riche. Han har även medverkat som domare i ”Sveriges mästerkock” och varit programledare för ”Jakt och fiske” och ”Den stora matresan”.
”Vad blir det för mat” sändes första gången 2007. Säsong 9 startar 1 september klockan 21.00 och sänds i tio avsnitt i Sjuan.
Kan du inte få nog av Per Morberg? Spana in bildspelet nedan! (Du vill inte missa den sista bilden!)