Populärt: Mat Drinkar Vegetariskt Alla recept Höstmat Vintips till middagen

Poblano-potatissallad av Jonas Cramby

16 jun, 2014
AvRedaktionen
Poblano-potatissallad av Jonas Cramby.
En riktigt god potatissallad till sommarens alla grillfester. Känns extra lyxig med den goda dressingen. Potatissalladen är god till bland annat ribs.
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons

4 personer

Du behöver:

1 kg färskpotatis

2–3 msk majsolja

1 hel vitlök

1 stor spetspaprika och 1 färsk chili

2 msk majonnäs

4 salladslökar

3 msk hackad bladpersilja

3 msk hackad koriander

Gör så här:

  1. Ugnsrosta potatisen i olja på 200 grader tills de är knapriga.
  2. Lägg på den hela vitlöken och chilin eller paprikan på grillen tills de nästan är svarta.
  3. Ta bort skinnet och mixa tillsammans med majonnäsen.
  4. Salta och blanda med potatisen.
  5. Strö över bladpersilja och koriander.

Relaterat recept: Memphis dry ribs

jonas cramby ribs revben
Memphis dry ribs
Poblanopotatissallad av Jonas Cramby.
Poblanopotatissallad av Jonas Cramby.

Få det bästa av ELLEs värld - anmäl dig till våra nyhetsbrev

Vi handplockar vårt bästa innehåll åt dig med maxad inspiration och de senaste trenderna. Utöver det får du ta del av exklusiva erbjudanden, tävlingar och inbjudningar till olika event. Fyll bara i dina uppgifter här så sköter vi resten! ♥

Annons