Poblano-potatissallad av Jonas Cramby
16 jun, 2014
AvRedaktionen
En riktigt god potatissallad till sommarens alla grillfester. Känns extra lyxig med den goda dressingen. Potatissalladen är god till bland annat ribs.
Annons
4 personer
Du behöver:
1 kg färskpotatis
2–3 msk majsolja
1 hel vitlök
1 stor spetspaprika och 1 färsk chili
2 msk majonnäs
4 salladslökar
3 msk hackad bladpersilja
3 msk hackad koriander
Gör så här:
- Ugnsrosta potatisen i olja på 200 grader tills de är knapriga.
- Lägg på den hela vitlöken och chilin eller paprikan på grillen tills de nästan är svarta.
- Ta bort skinnet och mixa tillsammans med majonnäsen.
- Salta och blanda med potatisen.
- Strö över bladpersilja och koriander.
Relaterat recept: Memphis dry ribs
Annons