4 recept från Pom & Floras nya kokbok "Frukost hela dagen"
Äntligen är den här. Kokboken vi alla längtat efter. I Frukost hela dagen (Natur & Kultur) har Anna och Rasmus Axelsson från Pom & Flora samlat några av sina populäraste recept – och vi har fått ta del av några av dem!
– Om vi får välja äter vi helst frukost hela dagen. Den otvungna känslan gör frukosten till vårt favoritmål oavsett när på dagen den utspelar sig, säger Anna och Rasmus.
Bokens ca 70 recept är goda och hälsosamma utan att vara dietmat, och vegetariska utan att bara vara för vegetarianer. Många recept är, eller kan enkelt bli, laktos- och glutenfria.
Spontant känner vi att det kan bli frukost även till lunch, middag och mellanmål redan nu till helgen!
Här är 4 smakprov från kokboken:
1. Glutenfritt bananbröd
”Banankaka är perfekt att göra på övermogna bananer!”
Till receptet >>
2. Chiapudding med overnight oats
”Förbered kvällen innan så du har frukosten klar när du vaknar!”
Till receptet >>
3. Rågbröd med fetaostkräm, avokado & dukkah
”Uppdatera din avokadomacka med fetaostkräm och dukkah!”
Till receptet >>
4. Banana split – till frukost!
”Har du testat att äta den klassiska desserten banana split till frukost?”