Populärt: Mat Drinkar Vegetariskt Bakning Alla recept Påskmat Vintips till middagen

Premiär idag för Frantzén på NK

23 mar, 2015
AvCassandra Lindblom
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons

Idag är det premiär för ett nytt restaurangutbud på NK Stockholm. I Björn Frantzéns regi öppnar fyra nya restauranger: Bobergs Matsal, Botanique, Nordiska Kantinen och Gaston Vinbar.

a9ewzzqfb6blxfzlwche

Efter en varsam renovering av den K-märkta lokalen tar Björn Frantzén vid och sätter sin prägel på den anrika restaurangen.

ELLE mat & vins chefredaktör Suzanne Ribbing och webbredaktör Cassandra Lundgren testade Frantzéns meny under en fem-minuters sittning i deras pop-up provrum och gav maten högsta betyg!

Annons
IMG_1153

Om Björn Frantzén

Björn Frantzén är född 1977 och tillhör den unga generationen framgångsrika kockar. År 2008 öppnade han den egna restaurangen på Lilla Nygatan 21 i Gamla Stan i Stockholm. Förutom Restaurant Frantzén driver Björn Frantzén även The Flying Elk, Catering Frantzén, Studio Frantzén, Corner Club och Gaston Vinbar. Björn Frantzén har idag två stjärnor i Guide Michelin och har också fått utmärkelser som nummer 23 i World50Best, Restaurant Of The Year i The White Guide, Gulddraken, Gästdraken, Kockarnas Krog och Kockarnas Kock.

Annons