Quesadilla med cheddar, majs och lök
13 aug, 2016
AvRedaktionen
Uppdatera fredagsmyset och prova en ny typ av snacks att äta tillsammans med de du tycker om. Hönökaka och cheddarost passar utmärkt att göra quesadillas på.
Annons
4 port
Tid: 15 min
Du behöver:
2 Pågen Hönökaka
3 salladslökar eller ½ rödlök
1 dl majs
150 g riven cheddarost
Smör eller olivolja till stekning.
Gör så här:
1. Lägg ut en av Hönökakorna med den bulliga sidan uppåt.
2. Strimla salladslökarna/skala och hacka rödlöken fint. Blanda samman lök, majs och ost. Fördela över Hönökakan. Toppa med den andra Hönökakan, vänd med den bulliga sidan nedåt. Skär sedan på hälften.
3. Hetta upp ett mackjärn eller en stekpanna med smör eller olivolja. Grilla, eller stek sedan Hönökakan på medelvärme på båda sidor. Upprepa med den andra delen.
4. Skär de nystekta Hönökakorna i mindre tårtbitar – servera!
Annons