Populärt: Mat Drinkar Vegetariskt Alla recept Höstmat Vintips till middagen

Vegetarisk low-carb-burgare med coleslaw och hummus

19 maj, 2017
AvRedaktionen
Vegetarisk low-carb-burgare med coleslaw och hummus.
Den här fräscha lakto-ovo-vegetariska burgaren är perfekt när du är sugen på hamburgare men gärna skippar brödet. Toppa med coleslaw och hummus.
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons

4 portioner

Du behöver:

4 Quorn Burgare

4 skivor emmentalerost (löpefri)

salt och peppar

olja till stekning

Till servering:

isbergssallad

tomat

avokado

hummus

coleslaw

Coleslaw:

3 dl finstrimlad vitkål

1 finstrimlad morot

3 msk crème fraîche

2 msk majonnäs

½ tsk fransk senap

½ tsk socker

salt och svartpeppa

Gör så här:

Coleslaw: Blanda ihop crème fraîche, majonnäs och senap. Smaksätt med socker, salt och peppar. Blanda i vitkål och morötter och rör om ordentligt.

Bryt av roten på salladshuvudet. Försök få ut så stora blad som möjligt och skölj noga.

Stek eller grilla burgarna i olja enligt anvisning på förpackningen. Salta och peppra efter smak. Toppa varje burgare med en skiva ost i slutet av stekningen så hinner den smälta lite.

Montera burgarna i salladsblad med tomat, coleslaw, avokado och hummus.

Vegetarisk low-carb-burgare med coleslaw och hummus.
Vegetarisk low-carb-burgare med coleslaw och hummus.

Recept och foto: Quorn

Få det bästa av ELLEs värld - anmäl dig till våra nyhetsbrev

Vi handplockar vårt bästa innehåll åt dig med maxad inspiration och de senaste trenderna. Utöver det får du ta del av exklusiva erbjudanden, tävlingar och inbjudningar till olika event. Fyll bara i dina uppgifter här så sköter vi resten! ♥

Annons