Vegetarisk low-carb-burgare med coleslaw och hummus
4 portioner
Du behöver:
4 Quorn Burgare
4 skivor emmentalerost (löpefri)
salt och peppar
olja till stekning
Till servering:
isbergssallad
tomat
avokado
hummus
coleslaw
Coleslaw:
3 dl finstrimlad vitkål
1 finstrimlad morot
3 msk crème fraîche
2 msk majonnäs
½ tsk fransk senap
½ tsk socker
salt och svartpeppa
Gör så här:
Coleslaw: Blanda ihop crème fraîche, majonnäs och senap. Smaksätt med socker, salt och peppar. Blanda i vitkål och morötter och rör om ordentligt.
Bryt av roten på salladshuvudet. Försök få ut så stora blad som möjligt och skölj noga.
Stek eller grilla burgarna i olja enligt anvisning på förpackningen. Salta och peppra efter smak. Toppa varje burgare med en skiva ost i slutet av stekningen så hinner den smälta lite.
Montera burgarna i salladsblad med tomat, coleslaw, avokado och hummus.
Recept och foto: Quorn