Vegetarisk triple-cheese-burgare med karamelliserad lök
4 portioner
Du behöver:
4 Quorn Burgare
4 burgarbröd
4 skivor cheddarost (löpefri)
4 skivor mozzarella (löpefri)
salt & peppar
olja till stekning
Cream cheese dip:
2 msk crème fraîche
4 msk cream cheese mögelost (löpefri)
Karamelliserad lök:
1 gul lök
1 msk smör
2 tsk socker
salt
Till servering:
romansallad
tomat
groddar
karamelliserad lök
Gör så här:
Karamelliserad lök: Skiva lök. Hetta upp smör i panna på hög värme. Bryn löken så att den tar färg. Sänk värmen och låt löken mjukna 7-10 minuter. Salta och sockra.
Burgare: Stek eller grilla burgarna i olja enligt anvisning på förpackningen. Salta och peppra efter smak. Toppa varje burgare med en skiva cheddar och en skiva mozzarella i slutet av stekningen så hinner de smälta lite.
Cream cheese dip: Blanda crème fraîche och cream cheese till en slät kräm.
Montera burgarna med bröd, cream cheese dip, sallad, tomat, groddar och karamelliserad lök.
Recept och foto: Quorn