Populärt: Mat Drinkar Vegetariskt Alla recept Höstmat Vintips till middagen

Vegetarisk umami-burgare med kimchi och wasabimajonnäs

19 maj, 2017
AvRedaktionen
Vegetarisk umami-burgare med kimchi och wasabimajonnäs.
Lakto-ovo-vegetarisk burgare i asiatisk tappning. Toppa hamburgarna med kimchi, picklade rädisor, groddar, wasabimajonnäs och färsk koriander.
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons

4 portioner

Du behöver:

4 Quorn Burgare

4 burgarbröd

4 skivor ost (löpefri)

4 msk majonnäs

1-2 tsk wasabipasta

salt & peppar

olja till stekning

Till servering:

kimchi

färsk koriander

groddar

picklade rädisor

Gör så här:

Stek eller grilla burgarna i olja enligt anvisning på förpackningen. Salta och peppra efter smak.

Toppa varje burgare med en skiva ost i slutet av stekningen så hinner den smälta lite.

Blanda majonnäs och wasabi till en slät kräm.

Montera burgarna med bröd, kimchi, picklade rädisor, groddar, wasabimajonnäs och färsk koriander.

Vegetarisk umami-burgare med kimchi och wasabimajonnäs.
Vegetarisk umami-burgare med kimchi och wasabimajonnäs.

Recept och foto: Quorn

Få det bästa av ELLEs värld - anmäl dig till våra nyhetsbrev

Vi handplockar vårt bästa innehåll åt dig med maxad inspiration och de senaste trenderna. Utöver det får du ta del av exklusiva erbjudanden, tävlingar och inbjudningar till olika event. Fyll bara i dina uppgifter här så sköter vi resten! ♥

Annons