Vegetarisk umami-burgare med kimchi och wasabimajonnäs
19 maj, 2017
AvRedaktionen
Lakto-ovo-vegetarisk burgare i asiatisk tappning. Toppa hamburgarna med kimchi, picklade rädisor, groddar, wasabimajonnäs och färsk koriander.
Annons
4 portioner
Du behöver:
4 Quorn Burgare
4 burgarbröd
4 skivor ost (löpefri)
4 msk majonnäs
1-2 tsk wasabipasta
salt & peppar
olja till stekning
Till servering:
kimchi
färsk koriander
groddar
picklade rädisor
Gör så här:
Stek eller grilla burgarna i olja enligt anvisning på förpackningen. Salta och peppra efter smak.
Toppa varje burgare med en skiva ost i slutet av stekningen så hinner den smälta lite.
Blanda majonnäs och wasabi till en slät kräm.
Montera burgarna med bröd, kimchi, picklade rädisor, groddar, wasabimajonnäs och färsk koriander.
Recept och foto: Quorn
Annons