Populärt: Mat Drinkar Vegetariskt Alla recept Höstmat Vintips till middagen

Räk- och fetaostlinguine med spenat

12 mar, 2014
AvSofie Nyblin
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons
0052_EMV1101.pdf

Räk- och fetaostlinguine med spenat

Tid: 20 minuter

linguine

2 msk olivolja

2 vitlöksklyftor (hackade)

2 schalottenlök (tunnskivad)

1/2 tsk chiliflakes

30 stora räkor (skalade)

1 dl vitt vin

100 g fetaost (grovt smulad)

100 g babyspenat

salt och svartpeppar

Koka linguine enligt anvisningarna på förpackningen. Hetta upp en panna med olja och fräs vitlök, lök och chili. Lägg i räkor och stek med i någon minut. Slå på vin, låt koka upp, smaka av. Blanda ihop såsen med feta, spenat, salt, peppar och pasta. Servera direkt.

Annons