Populärt: Mat Drinkar Vegetariskt Bakning Alla recept Vintips till middagen

Räkskedar med minimozzarella

03 feb, 2014
AvRedaktionen
Räkskedar med minimozzarella.
Dessa små tilltugg med räkor och minimozzarella går förstås bra att servera som spett, men blir ännu vackrare i en gammal sked.
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons

Tid: 10 minuter

Ingredienser:

150 g räkor, skalade

1 påse minimozzarella

koriander

inlagd ingefära (skuren i strimlor)

japansk soja

Gör så här:

Lägg räkor, mozzarella, korianderblad och ingefära på skedar. Häll på en skvätt japansk soja innan servering.

Räkskedar med minimozzarella.
Räkskedar med minimozzarella.

Anmäl dig till ELLE's nyhetsbrev

Få det bästa och senaste från ELLEs värld direkt i din inbox – anmäl dig något av – eller alla – våra nyhetsbrev! Bocka i ditt val och ange din mejladress så får du nästa utskick i din inbox. Utöver veckans utvalda artiklar får du dessutom ta del av exklusiva erbjudanden, tävlingar, inbjudningar till VIP-shoppingkvällar och olika event. Välkommen!

Annons