Populärt: Mat Drinkar Vegetariskt Alla recept Höstmat Vintips till middagen

Ravioli med ricotta och salvia

13 jan, 2013
AvSofie Nyblin
Brynt smör och salvia är en höjdare till pasta. Tillaga raviolin efter anvisningar på paketet. Smält smör i en liten kastrull tills det bubblar. Lägg i salvian och ta smöret från plattan.
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons
Ravioli med ricotta och salvia.
Ravioli med ricotta och salvia.

Tid: 10 minuter

Du behöver:

500 g färsk ravioli med ricottafyllning

25 g smör

8–10 stora salviablad

salt och svartpeppar

parmesan

Gör så här:

Tillaga raviolin efter anvisningar på paketet. Smält smör i en liten kastrull tills det bubblar. Lägg i salvian och ta smöret från plattan. Blanda ner salviasmöret när pastan är färdigkokt, salta och peppra. Servera med färskriven parmesan och nymalen svartpeppar.

Annons