Ravioli med svartkål och getost
13 jan, 2020
AvRedaktionen
Bjud på en lättlagad och supergod ravioli! Denna variant med svartkål, kronärtskocka och getost är helt oemotståndlig.
Annons
4 portioner
Du behöver:
500 g ost- och spenatfylld ravioli
300 g svartkål
200 g kronärtskocka, från burk går bra
1 bit getost, ca 70 g
Salt och svartpeppar
Gör så här:
- Koka pastan enligt anvisning på förpackningen.
- Ansa kålen, skär bort den träiga mitten och riv i mindre bitar.
- Sautera kålen i en stekpanna med lite vatten från pastakoket.
- Skär kronärtskockorna i mindre bitar och blanda ner i pannan med kål.
- Värm upp och fördela sedan över den nykokta pastan.
- Fördela på tallrikar, dela osten och lägg en bit på varje portion.
- Salta, peppra och servera genast.
Av: Gitte Heidi Rasmussen
Foto: Betina Hastoft
LÄS MER:
Annons