Populärt: Mat Drinkar Vegetariskt Alla recept Höstmat Vintips till middagen

Glutenfria våfflor

25 mar, 2015
AvCassandra Lindblom
Glutenfria, våfflor, recept
Även om du inte kan eller vill äta gluten så finns det ingen anledning att avstå våfflor. I det här goda receptet har vi istället använt kokosmjöl och kokosmjölk.
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons
Glutenfria våfflor.
Glutenfria våfflor.

Ingredienser: 

4 ägg

4 dl kokosmjölk

2/3 dl kokosmjöl

1,5 tsk bakpulver

1/2 tsk vaniljpulver

1 krm salt

Gör så här:

1. Vispa äggen fluffiga i några minuter

2. Vispa i kokosmjölken

3. Blanda alla torra ingredienser och pudra eller sila ned i äggsmeten

4. Blanda väl och låt stå ca 5 min

5. Hetta under tiden upp våffleljärnet

6. Grädda i kokosolja

Annons