Populärt: Mat Drinkar Vegetariskt Alla recept Höstmat Vintips till middagen

Ribs, racks & sticks

05 sep, 2014
AvRebecca Wictor
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons
honungsgrillade-ribs

Kött med benet kvar blir mycket saftigare och smakrikare. Bara för att sommaren är över behöver inte det betyda att grillsäsongen är slut. Här är våra absoluta grillfavoriter.

Rödvinsmarinerade kalvracks med vitlök och rosmarin
Rödvinsmarinerade kalvracks med vitlök och rosmarin
Parmesanpanerade kotlettracks med salvia
Parmesanpanerade kotlettracks med salvia
Annons
Lime- och sojamarinerade kycklingklubbor med ingefära och chili
Lime- och sojamarinerade kycklingklubbor med ingefära och chili
Lammracks med pistagetäcke
Lammracks med pistagetäcke
Annons
Rödvinsmarinerade kalvracks med vitlök och rosmarin
Rödvinsmarinerade kalvracks med vitlök och rosmarin

Recept: Anna Jonassen Foto: Peter Phillips

 

Annons