Populärt: Mat Drinkar Vegetariskt Alla recept Höstmat Vintips till middagen

Frittata med rödbetor, fetaost och dill

08 jan, 2018
AvRedaktionen
Frittata med rödbetor, fetaost och dill.
Frittata är en form av omelett som du gör klart i ugnen. Här har vi smaksatt den med rödbetor, fetaost och dill. Gott och enkelt!
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons

2 portioner

Tid: 10 minuter

Du behöver:

1 gul lök (finskuren)

olivolja

2 rödbetor (kokta, avsvalnade och skurna i bitar)

100 g fetaost (smulad)

1 handfull dill (hackad)

4 ägg (lätt vispade med salt och svartpeppar)

Gör så här:

  1. Stek lök i 2 msk olivolja i en liten stekpanna tills den är mjuk.
  2. Varva rödbetor, fetaost och dill och häll över äggblandningen.
  3. Låt steka på medelvärme tills omeletten nästan stelnat helt.
  4. Ställ därefter in pannan under grillelementet i ugnen för att få en fin yta på toppen.
Frittata med rödbetor, fetaost och dill.
Frittata med rödbetor, fetaost och dill.

Av: Jennifer Joyce
Foto: Phillip Webb

Få det bästa av ELLEs värld - anmäl dig till våra nyhetsbrev

Vi handplockar vårt bästa innehåll åt dig med maxad inspiration och de senaste trenderna. Utöver det får du ta del av exklusiva erbjudanden, tävlingar och inbjudningar till olika event. Fyll bara i dina uppgifter här så sköter vi resten! ♥

Annons