Frittata med rödbetor, fetaost och dill
08 jan, 2018
AvRedaktionen
Frittata är en form av omelett som du gör klart i ugnen. Här har vi smaksatt den med rödbetor, fetaost och dill. Gott och enkelt!
Annons
2 portioner
Tid: 10 minuter
Du behöver:
1 gul lök (finskuren)
olivolja
2 rödbetor (kokta, avsvalnade och skurna i bitar)
100 g fetaost (smulad)
1 handfull dill (hackad)
4 ägg (lätt vispade med salt och svartpeppar)
Gör så här:
- Stek lök i 2 msk olivolja i en liten stekpanna tills den är mjuk.
- Varva rödbetor, fetaost och dill och häll över äggblandningen.
- Låt steka på medelvärme tills omeletten nästan stelnat helt.
- Ställ därefter in pannan under grillelementet i ugnen för att få en fin yta på toppen.
Av: Jennifer Joyce
Foto: Phillip Webb
Annons