Populärt: Mat Drinkar Vegetariskt Alla recept Höstmat Vintips till middagen

Rommarinerad frukt med lime- och kanelcrème

01 jun, 2010
AvSuzanne Ribbing
Rommarinerad frukt med lime- och kanelcrème. Crémen passar till vilken fruktsallad som helst!
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons
Rommarinerad frukt med lime- och kanelcrème.
Rommarinerad frukt med lime- och kanelcrème.

4–6 personer

25 minuter

Du behöver:

1 färsk ananas

2 dl crème fraiche

1 tsk vaniljsocker

1 krm salt

2 tsk kanel

1 msk rivet limeskal

1 msk pressad lime

1 msk muscovadosocker

2–3 msk rom

Gör så här:

Skär ananasen i centimetertjocka skivor. Blanda crème fraiche med vaniljsocker, salt, kanel, limesaft och skal. Smaka ev av med lite muscovadosocker. Stänk försiktigt över spriten på ananasskivorna och strö över muscovadosocker. Grilla ananasskivorna några minuter på varje sida.

Annons