Populärt: Mat Drinkar Vegetariskt Alla recept Höstmat Vintips till middagen

Rostade nötter

01 jun, 2010
AvSuzanne Ribbing
Rösterna nötterna och häll dem i en vacker burk och ge bort till någon du tycker om, eller servera dem ljumna som drinktilltugg.
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons
Rostade nötter.
Rostade nötter.

15 minuter

Du behöver.

100 g mandlar

100 g hasselnötter

100 g cashewnötter

100 g solrosfrön

100 g valnötter

100 g pumpafrön

rapsolja

1 nypa havssalt

Gör så här:

Hetta upp en panna med rapsolja. Rosta nötterna i cirka 3 minuter tills nötterna har fått färg. Strö på lite salt – vanligt havssalt blir gott men du kan även prova med smaksatt salt. Lägg dem på lite bakplåtspapper på ett fat och låt svalna.

Annons