Populärt: Mat Drinkar Vegetariskt Alla recept Höstmat Vintips till middagen

Rostbiffswraps med äpple- och currydipp

22 maj, 2014
AvRedaktionen
Rostbiffswraps med äpple- och currydipp.
Supergoda wraps som passar lika bra på buffén som på picknicken. Ett tidsbesparande tips är att göra currydippen dagen innan, den blir till och med godare av att stå till sig ett tag.
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons

4–6 personer

30 minuter

Du behöver:

1 pkt mjukt tunnbröd

12–14 skivor rostbiff

1 kruka romansallad

1/2 gurka

1 röd paprika

1 rödlök

Currydipp:

6 dl turkisk yoghurt

2 äpplen

1 1/2 dl hackad smörgåsgurka

1 gul lök

4 msk curr

1 msk honung

salt och peppar (efter tycke och smak)

Gör så här:

Lägg tunnbrödet platt på bänken, lägg rostbiff ovanpå så det täcker det mesta av tunnbrödet. Klicka på lite currydipp, strö över sallad, hackad gurka, hackad paprika och hackad rödlök. Rulla ihop så tajt det bara går. Ha ett fint smörpapper till hands och rulla in wrapsen. Skär dem snett över så får de snygga snitt.

Till currydippen blandas yoghurt med finhackat äpple, smörgåsgurka, gul lök, curry, honung, salt och peppar.

Rostbiffswraps med äpple- och currydipp.
Rostbiffswraps med äpple- och currydipp.

Få det bästa av ELLEs värld - anmäl dig till våra nyhetsbrev

Vi handplockar vårt bästa innehåll åt dig med maxad inspiration och de senaste trenderna. Utöver det får du ta del av exklusiva erbjudanden, tävlingar och inbjudningar till olika event. Fyll bara i dina uppgifter här så sköter vi resten! ♥

Annons