Populärt: Mat Drinkar Vegetariskt Alla recept Höstmat Vintips till middagen

Rotfruktschips med kallrökt lax, äppelfraiche och granatäpple

22 maj, 2010
AvSuzanne Ribbing
En riktig liten aptitretare som slinker ner i en enda munsbit.
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons
Rotfruktschips med kallrökt lax, äppelfraiche och granatäpple.
Rotfruktschips med kallrökt lax, äppelfraiche och granatäpple.

6 personer

15 minuter

Du behöver:

100 g rotfruktschips

100–150 g kallrökt lax

1 rivet äpple

1 dl crème fraiche

salt

svartpeppar

granatäpple

Gör så här:

Riv äpplet och blanda ner det i crème fraichen. Smaka av med salt och peppar. Lägg chipsen på ett stort fat (de riktigt små chipsen kan du sortera bort). Dela laxen i lagom stora bitar och lägg på chipsen. Klicka på crème fraichen och strö till sist över granatäppelkärnor. Servera direkt.

Annons