Populärt: Mat Drinkar Vegetariskt Alla recept Höstmat Vintips till middagen

Så gör du enklaste powerbrödet!

11 jul, 2015
AvCassandra Lindblom
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons

ELLE Mat & vins webbredaktör och bloggare Cassandra bjuder på ett härligt rustikt bröd som hjälper dig att spara massor av tid över till annat!

Tänkte puffa för mitt favvobröd of all times som är ett riktigt powerbröd gjort på kesella, frön, nötter och andra nyttigheter.

Det bästa av allt? Du rör ihop det på 3 minuter i en och samma skål. Häller smeten i en bakplåtsklädd sockerkakeform (eller annan form) och kör rätt in i ugnen. Brödet behöver inte jäsas och sköter sedan sig självt i ugnen tills det är klart.

– Det är verkligen så saftigt, gott och mättande! Det jag i princip lever på varje dag innan lunch!

– Ljuvligt att duka fram en brödbricka med lite hemkärnat smör, bra olivolja och flingsalt. Glöm inte något gott att dricka. Där har du den semesterkvällen.

Recept på powerbrödet hittar du här! 

Recept på hemkärnat smör hittar du här! 

Annons