Populärt: Mat Drinkar Vegetariskt Alla recept Höstmat Vintips till middagen

Tatuerare designar exklusiv cognacsflaska

06 okt, 2016
AvRedaktionen
Den världsberömde tatueraren Scott Campbell har tagit fram en unik design till Hennessy och deras Very Special Cognac. Flaskorna finns bara i begränsat antal, så om du vill lägga vantarna på en får du skynda dig.
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons
Scott Campbell har designat en flaska för Hennessy.
Scott Campbell har designat en flaska för Hennessy.

När cognacshuset Hennessy bjöd in tatueraren Scott Campbell till att designa en egen Hennessy Very Special Limited Edition-flaska kände han inte till huset och deras arv, men efter en resa till Cognac i Frankrike blev han både fascinerad och imponerad.

Hennessy har funnits i 250 år och varumärket har gått i arv från generation till generation. Idag är det en av världens med ikoniska och prestigefyllda cognacshus.

Scott utgick från sin egen historia och tatueringsstil när det var dags att designa flaskan. Hans unika prydnadskalligrafi som han utvecklat genom att tatuera in texter på människors hud fick sällskap av ett par vingar.

Annons

– När jag skapar en tatuering för någon tar jag hänsyn till vilka de är och de liv som de har levt. Mitt arbete med Hennessy kan liknas vid den äldsta personen jag någonsin tatuerat eftersom den är 250 år gammal, och jag måste ta hänsyn till all dess historia, säger Scott Campbell i ett pressmeddelande.

Hennessy Very Special (156) finns i Systembolagets beställningssortiment och kostar 379 kronor.

hennessy-scott-campbell
Annons