Ta vara på skörden – 4 goda recept
06 jul, 2021
AvRedaktionen ELLE
Skördetider är lika med strålande tider! Låt godsakerna hamna direkt på tallriken, från jord till bord. Här är fyra goda skörderecept!
Annons
Det börjar bli dags för skörd och då gäller det att ta tillvara på alla godsaker som kommit upp ur jorden. Lök, majs, nässlor, färska örter och för att inte glömma alla bär som växer ute i trädgården. Här är fyra recept med rena smaker där råvarorna får ta plats!
FÄRSK LÖK MED SMÖRBAKAD MAJS
Vacker rätt med nyanserade smaker.
Till recept>>
NÄSSELSOPPA MED ÖRTOLJA
I örtoljan väljer du själv dina favoritsmaker: basilika, dill, persilja eller annan grön ört.
Annons
Till recept>>
SPRÖDSTEKT LEVAIN MED ÄGG OCH PECORINO
Matig macka med krämigt ägg och en massa grönt.
Till recept>>
VANILJPANNKAKOR MED FLÄDERSORBET OCH FÄRSKA BÄR
Underbart somrig efterrätt!
Till recept>>
Annons