Smaskig veckomeny med spännande smaker
MÅNDAG:
Kyckling med ratatouille, pasta och mozzarella
Frasig kyckling och smakrik ratatouille – sydfranska smaker när de är som bäst! Servera med pasta, mozzarella i skivor och basilika.
Till receptet >>
TISDAG:
Ugnsbakad lax med blomkålssallad och avokadodressing
Lyxig frasig topping på laxen och blomkålssallad till gör det här till en vardagsvinnare. Servera med avokadodressing och naanbröd.
Till receptet >>
ONSDAG:
Thaifrikadeller med sesampotatis och chilimajonnäs
Uppdatera köttbullarna med thailändska smaker. Sesampotatisen är en ny favorit. Servera med curryfrästa grönsaker och chilimajonnäs.
Till receptet >>
TORSDAG:
Penne all’arrabbiata med burrata
Pasta med tomatsås och krämig burrata. Piri piri i tomatsåsen ger den extra sting. Garnera med färsk basilika och servera genast.
Till receptet >>
FREDAG:
Quesadillas med kyckling och majssallad
Quesadillas är fast food när den är som bäst! Här har vi fyllt dem med kyckling, cheddar, pesto och spenat. Servera med majssallad.
Till receptet >>
LÖRDAG:
Cheeseburgare med chilimajo, salsa och avokadokräm
Supergod hamburgare på högrevsfärs med cheddar, chilimajo, tomatsalsa och avokadokräm. Servera i briochebröd som du grillar lätt.
Till receptet >>
SÖNDAG:
Bakad sötpotatis med cheddar och chili
När man inte gör pommes av sötpotatis är de väldigt goda att baka i ugnen. Här har vit toppat potatisen med cheddar, chili och crème fraiche.