Glutenfri helgmeny av Smilla Luuk
30 okt, 2015
AvRedaktionen
Smilla Luuk bjuder på veckans helgmeny med recept från hennes kokbok "Laga glutenfritt". Med dessa rätter kommer du garanterat få en magisk helg!
Annons
FÖRRÄTT:
Minipajer med chèvreost, fikon och valnötter
Glutenfria minipajer fyllda med getost, nötter och fikon. Ringla över lite honung och strö på lite flingsalt innan servering.
Till receptet >>
HUVUDRÄTT:
Vietnamesiska vårrullar passar lika bra till middag som på en buffé. Smilla har fyllt dem med räkor, avokado och grönsaker.
Till receptet >>
EFTERRÄTT:
Crunchy mint- och chokladmousse
Choklad möter mint och härlig crunch på bästa tänkbara sätt i den här desserten! Precis lika god som den låter.
Annons
Till receptet >>
Smilla Luuk, född 1997, är en svensk kokboksförfattare med inriktning glutenfritt. Smilla är dotter till programledaren Kristian Luuk.
Lär känna Smilla Luuk i en exklusiv intervju >>
Annons