Populärt: Mat Drinkar Vegetariskt Alla recept Höstmat Vintips till middagen

Snittar med gravad lax och äpple

19 nov, 2017
AvRedaktionen
Snittar med gravad lax och äpple.
Snabbt och enkelt tilltugg med gravad lax och äpple på mörkt bröd. Perfekt innan maten tillsammans med ett glas champagne.
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons

Du behöver:

200 gr gravad lax i tunna skivor

2 gula äpplen

10 små bitar mörkt bröd

½ dl crème fraiche

dill

Gör så här:

1. Smeta ut ett tunt lager crème fraichen över brödbiten.

2. Lägg över en skiva gravlax på brödet.

3. Garnera med en tunn skiva äpple och lite dill.

Receptet är framtaget exklusivt för ELLE mat & vin för att passa med ett glas Mumm Grand Cordon champagne (nr 7543).

Snittar med gravad lax och äpple. Foto: Mattias Nilsson
Snittar med gravad lax och äpple. Foto: Mattias Nilsson

Få det bästa av ELLEs värld - anmäl dig till våra nyhetsbrev

Vi handplockar vårt bästa innehåll åt dig med maxad inspiration och de senaste trenderna. Utöver det får du ta del av exklusiva erbjudanden, tävlingar och inbjudningar till olika event. Fyll bara i dina uppgifter här så sköter vi resten! ♥

Annons