Snittar med kräftstjärtar på tunnbröd
13 nov, 2018
AvRedaktionen
Utsökta små munsbitar med kräftstjärtar i en krämig röra. Servera på tunnbröd, kex eller små rostade toastskivor och garnera med dill.
Annons
4–6 personer
Ingredienser:
170 g kräftstjärtar
1 1/2 msk majonnäs
1 tsk tomatpuré
1/4 tsk rökt paprikapulver
1/2 kruka dill
salt
nymald svartpeppar
kex, toast eller tunnbröd
1 liten schalottenlök
Gör så här:
- Rör ihop majonnäs, tomatpuré, paprikapulver och hackad dill.
- Smaka av med salt och peppar.
- Hacka kräftstjärtarna grovt och vänd ner i röran.
- Klicka upp på bitar av tunnbröd, kex eller små rostade toastskivor.
- Garnera med dillvippa och strimlad schalottenlök.
- Mal över svartpeppar och servera.
Av: Julie Hey
Foto: Betina Hastoft
Annons