Smarrig sommarmeny av Daniel Lakatosz
12 jun, 2017
AvRedaktionen
ELLE mat & vins bloggare Daniel Lakatosz, tvåa i Sveriges Mästerkock 2016, bjuder här på en lyxig men enkel sommarmeny laddad med goda smaker.
Annons
1. FÖRDRINK
Aperol Spritz på rosébubbel
Uppdatera din Aperol Spritz med rosébubbel. Det ger en lite sötare ton till drinken.
Till receptet >>
2. DRINKTILLTUGG:
Crostinis med stekt svamp och parmesancremé
Enkelt tilltugg som passar perfekt att servera till drinken. Både vackert och riktigt gott!
Till receptet >>
3. FÖRRÄTT:
Torsk- & räkceviche med avokodocremé och forellrom
Den syrliga och heta cevichen gör att man piggnar till och smaklökarna öppnas upp!
Annons
Till receptet >>
4. HUVUDRÄTT:
Oxfilécarpaccio med kimchi, kammussla och sesammajonnäs
Uppdaterad variant av carpaccio med asiatiska smaker. Ni måste testa denna goda kombination!
Till receptet >>
5. EFTERRÄTT:
Rabarber- & halloncheesecake med drömkross
Letar ni efter en enkel och smarrig dessert som görs på under 20 minuter? Här har ni den!
Till receptet >>
Annons