Populärt: Mat Drinkar Vegetariskt Alla recept Höstmat Vintips till middagen

Somrig vegetarisk burgare med mangosalsa och ananas

04 jul, 2016
Klassiska tillbehör i all ära, men visst är det roligt att testa något nytt? Sött, salt och grillat i en utsökt kombination får du om du lägger tropisk frukt i burgaren.
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons

Förstärk grillsommaren med en ny, spännande twist på burgaren.

Den söta smaken av ananas och mango passar utmärkt tillsammans med en skiva ost, krispig sallad, saftigt bröd och burgarens grillade yta.

LÄS OCKSÅ: Ät trendigt: sötpotatischipsen – som alla pratar om just nu

Vegetarisk burgare med mango och ananas

4 portioner

Du behöver:

– 4 quornburgare

– Salt och peppar

– Mangosalsa:

– 250 g fryst, tinad mango i bitar

Få det bästa av ELLEs värld - anmäl dig till våra nyhetsbrev

Vi handplockar vårt bästa innehåll åt dig med maxad inspiration och de senaste trenderna. Utöver det får du ta del av exklusiva erbjudanden, tävlingar och inbjudningar till olika event. Fyll bara i dina uppgifter här så sköter vi resten! ♥

– 3 msk sweet chilisås

– Tillbehör:

– 4 hamburgerbröd

– 4 ostskivor

– 4 ananasringar

– Romansallad, bruten i bitar

– Skivad tomat

– Skivad lök

Gör så här:

1. Grilla burgarna så att de blir genomvarma och får en fin grillad yta. Lägg en ostskiva på varje burgare.

2. Gör mangosalsan genom att blanda mangobitarna med sweetchilisåsen.

3. Kombinera hamburgerbröd, sallad, tomat, burgare, lök, ananasskivorna och en klick mangosalsa och servera.

Näringsvärde per portion: 285 kcal/35g kolhydrater/15g protein/9g fett

Källa och foto: Quorn

LÄS OCKSÅ: Max öppnar helt vegetarisk restaurang på Way out west

Annons