Sött, gott – och nyttigt! Här är recepten vi vill testa i påsk
1. Cashewbars med jordgubbar, blåbär och spenat
Cashewnötter, dadlar, bär och spenat. Det är ungefär allt som behövs för att göra dessa nyttiga, proteinpackade och vackra sötsakerna.
Se recept här!
2. Jordnöt- och chokladnäste
Gluten-, mjölk- och sockerfri. Dessa små näste gjorde på bland annat jordnötssmör är påskens sötaste godis. Veganska och nyttiga, kan det blir bättre?
Se recept här!
3. Vegansk bounty
Sockerfri och nyttig Bounty någon?Ja tack! Superenkla och göra och kan ätas helt utan dåligt samvete!
Se recept här!
4. Nyttig Rocky Road
En variant på Rocky Road, med en bas gjord av dadlar, kokosolja och kakao istället för choklad. Fullsmockad med goda nötter och torkad frukt blir det en klar favorit i påsk.
Se recept här!
5. Supersöta yoghurt- & granolaägg
En lyxig och supergod sötsak till påskens frukost eller brunch. ”Ägg” gjorda på yoghurt, granola och bär, på en pinne. Ett kul sätt att starta dagen.
Se recept här!
6. Fruktspett med marshmallowkanin
Frukt är godis? Nja, men locka barnen med en söt liten marshmallow så kanske det ändå går hem som ett nyttigare alternativ än de klassiska godisäggen.
Se recept här!
7. Kokos- och mandeltryffel
Veganska tryfflar med smak av kokos och mandel. Enkla att göra med få ingredienser, men supergoda!
Se hela receptet här!
Artikeln publicerades först på MåBra.