Populärt: Mat Drinkar Vegetariskt Alla recept Höstmat Vintips till middagen

Spagetti med tonfisk, kapris & chili

17 feb, 2014
AvSofie Nyblin
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons
EMV802 10minuterÌÐE.indd

Spagetti med tonfisk, kapris & chili2 personer

Tid: 10 minuter

150 g spagetti

200 g tonfi sk i vatten (avrunnen)

1/2 rödlök (finhackad)

1 röd chili (finhackad, utan frön)

1 vitlöksklyfta (hackad)

1 msk kapris (sköljd och avrunnen)

1 liten näve bladpersilja (grovhackad)

1/2 citron (saften)

2 msk olivolja

Koka spagettin enligt förpackningens anvisningar. Blanda övriga ingredienser med 2 msk olivolja i en stor bunke. Häll av vattnet från pastan och blanda allt. Krydda och servera.

Annons