Populärt: Mat Drinkar Vegetariskt Alla recept Höstmat Vintips till middagen

Surkålsbröd med fårost och körsbärstomat

27 jan, 2014
AvSofie Nyblin
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons
emv0804-068-1

Surkålsbröd med fårost och körsbärstomat

2 limpor

50 g jäst

100 g fetaost

250 g mjölksyrad vitkål

1 liter vatten

1 1/2–2 liter mjöl (4 sädesslag)

1 msk salt

kvisttomater

Blanda ut jäst, tärnad fårost och surkål i ljummet vatten. Rör ner mjöl och salt. Blanda runt i 5 minuter. Låt jäsa i bunke i 40 minuter. Knåda degen och dela i 2 delar. Lägg på plåt. jäs under handduk i 15 minuter. Tryck ner tomaterna i degen. Ställ

Annons