Populärt: Mat Drinkar Vegetariskt Alla recept Höstmat Vintips till middagen

Svamptacos med picklad rödlök och Pico de Gallo

07 okt, 2016
AvRedaktionen
Svamptacos med picklad rödlök och Pico de Gallo.
Vegetarisk smaksensation med portabellosvamp och rökig chipotle toppad med picklad rödlök och den mexikanska nationalsalsan Pico de Gallo.
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons

4 personer

Du behöver:

1 paket Old El Paso Stand ‘N’ Stuff Mini Tortillas

Svamptacos (Chipotle Hongos):

4 portabellosvampar

1/2 röd chili

1 msk olivolja

1/2 paket Old el Paso Fajita BBQ mix

koriander

Picklad rödlök:

1 dl ättika

2 dl strösocker

3 dl vatten

2 rödlökar

Pico de Gallo:

3-4 tomater

1 kruka koriander

1 röd chili

1 silverlök

saft av 1 lime

0,5 tsk salt

Gör så här:

Skär portabellosvampen i mindre bitar, hacka chilin. Värm olivoljan i stekpanna och fräs svampen och chilin, tillsätt kryddmixen. Serveras med picklad rödlök och Pico de Gallo.

Picklad rödlök:

Skiva rödlökarna tunt, gärna med mandolin, lägg dem sedan i en glasburk. Koka upp lagen tills sockret är upplöst. Häll det sedan över löken och låt stå kylt med lock i minst 1 timma innan servering.

Pico de Gallo:

Hacka tomater, lök, chili och koriander. Blanda allt och pressa i saften från en lime. Smaka av med salt. Servera direkt.

Svamptacos med picklad rödlök och Pico de Gallo.
Svamptacos med picklad rödlök och Pico de Gallo.

Foto och recept: Old El Paso

Få det bästa av ELLEs värld - anmäl dig till våra nyhetsbrev

Vi handplockar vårt bästa innehåll åt dig med maxad inspiration och de senaste trenderna. Utöver det får du ta del av exklusiva erbjudanden, tävlingar och inbjudningar till olika event. Fyll bara i dina uppgifter här så sköter vi resten! ♥

Annons