Svamptacos med picklad rödlök och Pico de Gallo
4 personer
Du behöver:
1 paket Old El Paso Stand ‘N’ Stuff Mini Tortillas
Svamptacos (Chipotle Hongos):
4 portabellosvampar
1/2 röd chili
1 msk olivolja
1/2 paket Old el Paso Fajita BBQ mix
koriander
Picklad rödlök:
1 dl ättika
2 dl strösocker
3 dl vatten
2 rödlökar
Pico de Gallo:
3-4 tomater
1 kruka koriander
1 röd chili
1 silverlök
saft av 1 lime
0,5 tsk salt
Gör så här:
Skär portabellosvampen i mindre bitar, hacka chilin. Värm olivoljan i stekpanna och fräs svampen och chilin, tillsätt kryddmixen. Serveras med picklad rödlök och Pico de Gallo.
Picklad rödlök:
Skiva rödlökarna tunt, gärna med mandolin, lägg dem sedan i en glasburk. Koka upp lagen tills sockret är upplöst. Häll det sedan över löken och låt stå kylt med lock i minst 1 timma innan servering.
Pico de Gallo:
Hacka tomater, lök, chili och koriander. Blanda allt och pressa i saften från en lime. Smaka av med salt. Servera direkt.
Foto och recept: Old El Paso