Populärt: Mat Drinkar Vegetariskt Alla recept Höstmat Vintips till middagen

Trerättersmeny av Sveriges Mästerkock 2019

05 apr, 2019
AvRedaktionen
Trerättersmeny av Sveriges Mästerkock 2019.
Gabriel Jonsson, vinnare av Sveriges Mästerkock 2019, delar här med sig av en lättlagad meny från sin kokbok "Från skog till bord".
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons

FÖRRÄTT:

Omvänd toast Skagen med kräftor

– Det här är en variant på en klassisk toast Skagen. Personligen tycker jag att det är för mycket bröd i den klassiska versionen, och att brödet snabbt tappar sin textur när det toppas med skagenröran. Då är det här lösningen.

Till receptet >>

Omvänd toast Skagen med kräftor.
Omvänd toast Skagen med kräftor.

HUVUDRÄTT:

Tryffelrisotto

– Det här receptet kan du smaksätta precis som du själv önskar. Varför inte med ramslök på våren eller sparris under sommaren?

Till receptet >>

Tryffelrisotto.
Tryffelrisotto.

EFTERRÄTT:

Världens enklaste äppelpaj

– Matlagning ska inte vara för komplicerat tycker jag. Den här pajen är bland de enklaste och godaste desserter du kan göra, och den blir god med alla sorters äpplen.

Annons

Till receptet >>

Världens enklaste äppelpaj.
Världens enklaste äppelpaj.

Intervju med Gabriel Jonsson >>

"Från skog till bord" (Bonnier Fakta) av Gabriel Jonsson, vinnare av Sveriges Mästerkock 2019.
”Från skog till bord” (Bonnier Fakta) av Gabriel Jonsson, vinnare av Sveriges Mästerkock 2019.

Få det bästa av ELLEs värld - anmäl dig till våra nyhetsbrev

Vi handplockar vårt bästa innehåll åt dig med maxad inspiration och de senaste trenderna. Utöver det får du ta del av exklusiva erbjudanden, tävlingar och inbjudningar till olika event. Fyll bara i dina uppgifter här så sköter vi resten! ♥

Annons