Populärt: Mat Drinkar Vegetariskt Alla recept Höstmat Vintips till middagen

Tropisk melonsallad med mynta

24 feb, 2014
AvSofie Nyblin
Den här goda melonsalladen med papaya, avokado och gurka är i första hand ett tillbehör och inte en dessert. Ringla över olivolja och limesaft och toppa med salt och peppar.
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons
Tropisk melonsallad med mynta.
Tropisk melonsallad med mynta.

8 personer

Du behöver:

1/2 vattenmelon

1 papaya

2 avokado

1 gurka

1 knippe mynta

3 msk olivolja

3 lime (saften)

flingsalt

svartpeppar från kvarn

Gör så här:

Skala, kärna ur och tärna melon, papaya, avokado och gurka i stora bitar. Hacka myntan grovt och blanda med bitarna. Ringla över olivolja och limesaft men vänta med att salta och peppra tills precis före servering, så att saltet inte drar vätska ur melonen.

Annons