Populärt: Mat Drinkar Vegetariskt Alla recept Höstmat Vintips till middagen

Tunnbrödsrulle med skinka och pepparrotspotatis

10 feb, 2018
AvRedaktionen
Tunnbrödsrulle med skinka och pepparrotspotatis.
Tunnbrödsrullar och wraps är ett givet val när man äter utomhus. Här är en enkel fyllning med skinka och krämig potatissallad med smak av pepparrot.
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons

4 personer

Tid: 25 minuter

Ingredienser:

400 g kokt, kall potatis (tärnad)

3 dl gräddfil

1 dl majonnäs

2 tsk riven pepparrot

1 tsk kapris

1 rödlök

örtsalt och peppar

4 stora skivor mjukt tunnbröd

8 skivor skinka

salladsblad

2 tomater

Gör så här:

Blanda potatis, gräddfil, majonnäs och pepparrot. Finhacka kapris och skalad rödlök, blanda i det och smaka av med örtsalt och svartpeppar.

Lägg ut tunnbröden. Börja med att fördela ­salladsblad på bröden. Lägg sedan på 2 skivor skinka på varje bröd.

Klicka ut rejält med potatissallad mitt på brödet och bred den uppåt. Skär tomaterna i skivor och lägg dem på potatissalladen. Vik ihop till ett paket (vik upp nedre delen av brödet som en botten och förslut sedan med sidorna). Vira en vacker servett runt.

Tunnbrödsrulle med skinka och pepparrotspotatis.
Tunnbrödsrulle med skinka och pepparrotspotatis.

Av: Linnéa Seidel
Foto: Katja K

Få det bästa av ELLEs värld - anmäl dig till våra nyhetsbrev

Vi handplockar vårt bästa innehåll åt dig med maxad inspiration och de senaste trenderna. Utöver det får du ta del av exklusiva erbjudanden, tävlingar och inbjudningar till olika event. Fyll bara i dina uppgifter här så sköter vi resten! ♥

Annons