Populärt: Mat Drinkar Vegetariskt Alla recept Höstmat Vintips till middagen

Turkisk yoghurt med blåbärssylt och krossade skorpor

13 aug, 2016
AvRedaktionen
Turkisk yoghurt med blåbärssylt och krossade skorpor.
Frukost, mellanmål eller dessert? Det här goda och hälsosamma snacket med yoghurt, blåbärssylt och skorpor kan du äta med gott samvete alla tider på dygnet.
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons

1 port

Tid: 5 min

Du behöver:

1 ½ dl turkisk yoghurt

2 msk blåbärssylt

2 Pågen Fullkornsskorpor

Gör så här:

Blanda samman yoghurt och blåbärssylt. Bryt fullkornskorporna i mindre bitar. Toppa yoghurten med skorporna.

Turkisk yoghurt med blåbärssylt och krossade skorpor. Foto: Pågen
Turkisk yoghurt med blåbärssylt och krossade skorpor. Foto: Pågen

Få det bästa av ELLEs värld - anmäl dig till våra nyhetsbrev

Vi handplockar vårt bästa innehåll åt dig med maxad inspiration och de senaste trenderna. Utöver det får du ta del av exklusiva erbjudanden, tävlingar och inbjudningar till olika event. Fyll bara i dina uppgifter här så sköter vi resten! ♥

Annons