Populärt: Mat Drinkar Vegetariskt Alla recept Höstmat Vintips till middagen

6 våfflor med sötpotatis, morötter eller blåbär

24 mar, 2017
Klassiska våfflor går inte av för hackor, men det är aldrig fel att variera sig. Här är sex smaskiga våffelvarianter från utländska bloggare.
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons

1. Sötpotatisvåfflor med cashewkräm

Foto: Wildflower moky

En matigare variant av våfflan får du med sötpotatis i smeten, minst lika gott och en dubbelt så härlig kulör.

Receptet hittar du här >>

2. Morotskaksvåfflor

Foto: All she cooks

Morotskaka i våffelform? Varför inte, de båda godsakerna är smaskiga var och en för sig, så varför inte tillsammans.

Annons

Receptet hittar du här >>

3. Blåbärsvåfflor

Foto: Baker by nature

Genom att blanda i färska eller frysta bär i smeten får din våfflor ett fint mönster – och de blir dessutom riktigt saftiga och goda.

Receptet hittar du här >>

4. Regnbågsvåfflor med strössel

Foto: Dear Crissy

En barnslig, färgglad och enkel favorit som både små och stora tycker om. Strösslet adderar sötma och skapar regnbågsmönster.

Annons

Receptet hittar du här >>

5. Red velvet-våfflor

Foto: Kevin is cooking

Red velvet är inte bara för tårtbottnar och cupcakes och en rödbetshaltig smet kan göra underverk för både smak och sinne.

Receptet hittar du här >>

6. Chokladvåfflor med bär

Foto: Heather Christo

Perfekt våffla för alla som inte kan få nog av choklad. Addera så mycket eller lite du vill, beroende på hur starkt ditt sug är för dagen.

Receptet hittar du här >>

Få det bästa av ELLEs värld - anmäl dig till våra nyhetsbrev

Vi handplockar vårt bästa innehåll åt dig med maxad inspiration och de senaste trenderna. Utöver det får du ta del av exklusiva erbjudanden, tävlingar och inbjudningar till olika event. Fyll bara i dina uppgifter här så sköter vi resten! ♥

Annons