Populärt: Mat Drinkar Vegetariskt Alla recept Höstmat Vintips till middagen

Välkomna våren med en härlig helgmeny

14 mar, 2019
AvRedaktionen
Fräsch middag maxad med smaker. Börja med en god fördrink, fortsätt med salmalax och potatissallad och avsluta med en fluffig sufflé.
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons

FÖRDRINK:

Spetsad pink lemonade

Den här drinken med färskpressad citronsaft, socker och tranbärssaft är lika god med, som utan, alkohol. Servera med massor av is och några citronskivor.

Till receptet >>

Spetsad pink lemonade.
Spetsad pink lemonade.

DRINKTILLTUGG:

Heta chilimandlar

Knapriga och kryddiga mandlar, perfekta till fördrinken. Krydda med cayennepeppar eller chilipulver och rosta i ugnen i tio minuter.

Till receptet >>

Heta chilimandlar.
Heta chilimandlar.

TILLBEHÖR:

Saftigt rödbetsbröd med chèvresmör

Riven rödbeta ger det här goda och saftiga brödet vacker marmorering och rustik smak. Servera gärna med ett gott chèvresmör.

Annons

Till receptet >>

Saftigt rödbetsbröd med chèvresmör.
Saftigt rödbetsbröd med chèvresmör.

HUVUDRÄTT:

Salmalax med potatissallad och myntasås

Lågtempererad lax blir så mycket krämigare, mjällare och saftigare än du någonsin kan ana. Ta dig tiden och tillaga långsamt.

Till receptet >>

Salmalax med potatissallad och myntasås.
Salmalax med potatissallad och myntasås.

EFTERRÄTT:

Rabarbersufflé med pistaschglass

Servera vårens finaste smak – rabarber – i en fluffig och fin sufflé. Servera genast, tillsammans med pistaschglass

Annons

Till receptet >>

Rabarbersufflé med pistaschglass.
Rabarbersufflé med pistaschglass.

Av: Lotten Sundgren
Foto: Lina Östling

Få det bästa av ELLEs värld - anmäl dig till våra nyhetsbrev

Vi handplockar vårt bästa innehåll åt dig med maxad inspiration och de senaste trenderna. Utöver det får du ta del av exklusiva erbjudanden, tävlingar och inbjudningar till olika event. Fyll bara i dina uppgifter här så sköter vi resten! ♥

Annons