Välkomna våren med en härlig helgmeny
14 mar, 2019
AvRedaktionen
Fräsch middag maxad med smaker. Börja med en god fördrink, fortsätt med salmalax och potatissallad och avsluta med en fluffig sufflé.
Annons
FÖRDRINK:
Spetsad pink lemonade
Den här drinken med färskpressad citronsaft, socker och tranbärssaft är lika god med, som utan, alkohol. Servera med massor av is och några citronskivor.
Till receptet >>
DRINKTILLTUGG:
Heta chilimandlar
Knapriga och kryddiga mandlar, perfekta till fördrinken. Krydda med cayennepeppar eller chilipulver och rosta i ugnen i tio minuter.
Till receptet >>
TILLBEHÖR:
Saftigt rödbetsbröd med chèvresmör
Riven rödbeta ger det här goda och saftiga brödet vacker marmorering och rustik smak. Servera gärna med ett gott chèvresmör.
Annons
Till receptet >>
HUVUDRÄTT:
Salmalax med potatissallad och myntasås
Lågtempererad lax blir så mycket krämigare, mjällare och saftigare än du någonsin kan ana. Ta dig tiden och tillaga långsamt.
Till receptet >>
EFTERRÄTT:
Rabarbersufflé med pistaschglass
Servera vårens finaste smak – rabarber – i en fluffig och fin sufflé. Servera genast, tillsammans med pistaschglass
Annons
Till receptet >>
Av: Lotten Sundgren
Foto: Lina Östling
Annons