Fräsch 3-rättersmeny med vårens smaker
02 mar, 2021
AvRedaktionen ELLE
Fira in våren, ljuset och den kommande värmen med en härlig trerättersmeny med finstämda smaker från den bästa säsongen!
Annons
När solen och värmen kommer vill vi äta lättare mat, gärna med vårens primörer som huvudingrediens.
Risotto går att variera in i oändligheten och passar utmärkt att servera i mindre portioner som en enkel förrätt. Morot och spenat gör den både smakrik och färgrik. Att tillaga lax i ugnen är enkelt samtidigt som du kan fokusera på annat; som att göra en chokladpaj med karamell och havssalt – en magisk kombo som ingen kan motstå!
VÅRIG risotto med PRIMÖRer
Fräsch och lätt risotto med säsongens fina primörer.
Till recept>>
ÅNGAD LAX MED KRONÄRTSKOCKSHJÄRTAN OCH OLIVER
Lax som tillagas med vitt vin under folie blir extra saftig och fin. Lättlagad vardagslyx för den stressade!
Annons
Till recept>>
CHOKLADPAJ MED KARAMELL OCH FLINGSALT
Sött och salt i en härligt oemotståndlig chokladpaj. Det är omöjligt att bara ta en bit!
Till recept>>
LÄS MER:
3 recept på lättlagade och lyxiga vardagsrätter
Annons