Populärt: Mat Drinkar Vegetariskt Alla recept Höstmat Vintips till middagen

Varm choklad med rom

28 jan, 2017
AvRedaktionen
Varm choklad med rom.
Varm choklad med rom är gott och värmande i kylan. Passar även efter maten framför brasan. Vispa samman ingredienserna så det blandas ordentligt. Häll upp i fina koppar och servera.
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons

4 personer

Tid: 10 minuter

Ingredienser:

8 dl mjölk

150 g mörk choklad (+ lite extra till servering)

1/2 tsk vaniljsocker

3 msk florsocker

1/2–1 dl rom (beroende på hur stark du vill ha den)

Gör så här:

Häll alla ingredienser i en kastrull och värm på mellanvärme. Vispa samman ingredienserna så det blandas ordentligt. Häll upp i fina koppar och servera.

Varm choklad med rom.
Varm choklad med rom.

Av: Linda Lundgren
Foto: Fabian Björnstjerna

Få det bästa av ELLEs värld - anmäl dig till våra nyhetsbrev

Vi handplockar vårt bästa innehåll åt dig med maxad inspiration och de senaste trenderna. Utöver det får du ta del av exklusiva erbjudanden, tävlingar och inbjudningar till olika event. Fyll bara i dina uppgifter här så sköter vi resten! ♥

Annons