Vårmeny med snittar, kyckling och mandelkaka
13 feb, 2020
AvRedaktionen
Välkomna våren med festliga snittar, ärthummus med grönsaksstavar, kyckling i ugn med svamp och bacon och mandelkaka med syrlig limekräm.
Annons
Förrätt: Snittar med ägg, räkor och lax
Snittar är en lyxig förrätt som inte är svår att förbereda. Dessa snittar med ägg, räkor och lax är riktigt goda. Toppa med dill eller annan grön ört.
Till receptet >>
Förrätt/Tilltugg: Ärthummus med grönsaksstavar
Grönsaker och dipp är en sann klassiker som passar perfekt som förrätt eller som tilltugg. Testa denna goda ärthummus med grönsaksstavar – som bladselleri, morot och gurka. Passar även perfekt med grissini!
Annons
Till receptet >>
Huvudrätt: Kyckling i ugn med svamp, bacon och salvia
Enkel tillagning med ett supergott resultat! Testa kyckling i ugn med svamp, druvor, bacon och salvia. Servera med kokt potatis som tillbehör.
Till receptet >>
Efterrätt: Saftig mandelkaka med limekräm
Syrlig, smakrik och underbart god. Denna saftiga mandelkaka med limekräm är härligt vårig. Garnera med saltade pistaschmandlar utan skal.
Annons
Till receptet >>
Av: Gitte Heidi Rasmussen
Foto: Skovdal Nordic
LÄS MER:
Helgmeny med laxröra, kyckling och björnbär
Annons